vineri, 26 mai 2017

Hrana profesionala pesti iaz NEO INDEX

Hrana profesionala pentru pestii de iaz NEO INDEX

Singurul concept de hrana fiziologico-nutritional de pe piata analizat dupa:
* speciile de pesti
* varsta / dimensiune
* temperatura
* habitat

NEO Index înseamna literal: alimentatie naturala optimizata energetic. 
Aceasta alimentatie consta in raportul de proteine-grasimi din produsele alimentare. 
Analizand doar sezonul, petii ar avea nevoie doar de jumatate de proteine în timpul iernii (2:1), iar pe perioada verii (4:1). 
Dar, pentru ca nu numai sezonul (ceea ce înseamna in special temperatura apei) este important ci si, de asemenea, marimea si vârsta pestilor, si functia produselor alimentare (de exemplu, produse alimentare de crestere) joaca roluri determinante, 
NEO Index a fost dezvoltat pentru a face fata tuturor acestor factori într-un singur produs. 
Hraneste animalele, pe tot parcursul anului, cu produse alimentare naturale echilibrate JBL ProPond, pentru a le mentine sanatatea perfecta si bunastarea pe termen lung. 
Prin sustinerea tuturor functiilor lor vitale asigura pestii activi, rezistenti la boli cu o coloratura vibranta. 
Mâncarea este extrem de bine digerata datorita ingredientelor sale prebiotice.Cele mai bune produse pe care natura le are de oferit.

JBL ProPond alimente pentru pestii de iaz are stabilite cele mai înalte cerinte de calitate pentru ingredientele alimentare. 
Fiecare componenta este examinata în conformitate cu criteriile noastre specifice de calitate înainte ca ingredientul sa fie utilizat pentru produsele alimentare. 
Deosebit de important pentru noi sunt cultivarea controlata, prospetimea si controlul poluarii. 
Toate produsele ProPond au conceptul fiziologic-nutritional ce contine ingrediente de înalta calitate, în conformitate cu NEO Index.


Proteine, grasimi, fibra bruta si cenusa bruta - Ce sunt si ce fac?

Pentru o optimizare naturala optima a hranei este nevoie de cele patru componente principale: proteine, grasimi, fibre brute si cenusa.
Oamenii de stiinta si specialistii in pestii de iaz au dezvoltat mai întâi concepte alimentare si apoi au construit o fabrica de productie! 
Numai prin aceasta abordare neconventionala, a fost posibila oferirea unei hrane (pentru pestii dvs) care indeplineste pentru prima data cerintele exacte ale tuturor pestilor de iaz. 
Acesta este un pas urias în directia bunastarii animalelor.

Ce este Neo Index?

Neo index inseamna: nutritite naturala optimizata energetic, care consta in raportul dintre proteine - grasimi in produsele alimentare.
Acum vom explica sarcinile indeplinite de fiecare factor individual.

Proteina
Proteinele sunt componente de baza ale corpului si sunt necesare pentru construirea si reinnoirea celulelor corpului.
Proteinele ca enzime si hormoni sunt, de asemenea, responsabile pentru o gama larga de sarcini in organism.
Aminoacizii sunt de asemenea clasificate ca proteine si creeaza conditii importante pentru o crestere sanatoasa si corecta.
Proteinele pot fi gasite in toate materiile prime.
Deosebit de potrivite pentru pesti de iaz sunt ca surse de proteine: pestele, crustaceele si molustele.

Grasimi
Grasimile furnizeaza o importanta stocare a energiei în organism si sunt, prin urmare, o componenta deosebit de importanta atunci când produsele alimentare au nevoie de o stocare mai mare (înainte de iarna). 
În plus, exista, de asemenea, substante esentiale în grasimi (pe care organismul nu le poate produce si trebuie sa fie luate din alimentatie). 
Grasimi de calitate superioara, cu acizi grasi Omega-3 si Omega-6 sunt, prin urmare, un supliment alimentar important în hrana pentru pesti. 
Uleiul de peste ofera în mod natural compozitia ideala a grasimilor pentru pestii de iaz si alte substante importante, precum carotenii care sustin colorarea pestilor.

Fibra bruta
La fel ca noi, pestii nostri au nevoie de o proportie de indigest in dieta lor pentru a sprijini digestia. 
Fibrele brute va asigura ca hrana este mai bine absorbita.

Cenusa bruta
În cenusa bruta substantele pot fi gasite si absorbite ca minerale sau oligoelemente si sunt esentiale pentru multe procese în organism. 
Important pentru formarea scheletului sunt, de exemplu, calciu si fosfor, pentru pocesele metabolice, sodiul, potasiul, magneziul, clorul si fierul pentru functia de transport de oxigen.


PRODUSE ALIMENTARE

Daca credeti ca, de exemplu, ca produsele alimentare de primavara (JBL PROPOND SPRING) au acelasi raport proteina / grasime (3:1) ca produsele alimentare de toamna (JBL PROPOND AUTUMN), o privire la compozitia exacta arata asemanator în pachete diferite, dar ca ingredientele au diferente semnificative.
Mâncarea de primavara este un aliment plutitor (flotant). 
Continutul de proteine si grasimi sunt mai mici în produsele alimentare de primavara deoarece nu trebuiesc construite rezerve de energie.


Mâncarea de toamna este un aliment ce se scufunda. 
Continutul de fibre brute si cenusa bruta sunt mai mici decât în produsele alimentare de primavara pentru a pregati tractul digestiv pentru iarna care urmeaza.

Hrana de crestere pe parcursul întregii vieti!

Daca am vizualiza cresterea unui peste ca o curba de crestere ar deveni o curba în crestere, care aplatizeaza în partea de sus. 
Astfel cresterea încetineste odata cu cresterea vârstei, dar niciodata nu se opreste. 
Pot exista, de asemenea, urme de lovituri în curba, deoarece cresterea pestilor depinde de disponibilitatea produselor alimentare si conditiile de viata. 
Un peste koi cu o lungime de 5 cm are o greutate aproximativa de 2,2 gr. 
Când ajunge la o dimensiune de trei ori mai mare, greutatea sa va creste pâna la aproape 60 gr. 
Când este de 50 cm lungime va cântari peste 2 kg. 
Un koi de 50 cm are nevoie de cca. 110 gr de hrana pe zi, deoarece are nevoie de 3,5-5% din greutatea sa corporala ca nutritie zilnica.

Ce face conceptul de alimente JBL ProPond atât de special? 

Ingredientele utilizate în formulele ProPond sunt cheia pentru niste pesti sanatosi în iazul dvs. 

Cantitatea de alimente în sine nu va satisface pestii, conceptul JBL ProPond va permite sa îndepliniti cerintele impuse de pestii dumneavoastra.

Cum alegi hrana perfecta?

Aveti koi, sturioni sau carasi? Stiti mancarea potrivita pentru pestele dvs?
Urmatoarea privire de ansamblu va va permite o determinare rapida asupra dimensiunii produselor alimentare care sunt potrivite pentru speciile dvs. de pesti.
Un metabolism optim are nevoie, de asemenea, de un produs alimentar in functie de marimea si varsta animalului.
Prin urmare, JBL ProPond are 4 dimensiuni: XS, S, M si L.Diversitate speciala pentru metabolismul pestilor

Chiar daca pestii dvs. sunt intotdeauna fericiti sa manance orice hrana pe care o pot obtine, este important sa se familiarizeze cu o alimentatie corecta.
Nu este suficient sa alegem hrana specifica pentru sezon. O nutritie adecvata trebuie sa furnizeze energie in momentul si la locul potrivit.
Pestii sunt animale cu sange rece! Prin urmare, metabilismul lor depinde intotdeauna de temperatura mediului ambiant (temperatura apei).
In timp ce nevoia de hrana este mica la temperaturi mici, de iarna (sub 5 grade Celsius), pe masura ce temperatura creste, nevoia de hrana creste.

Desi metabolismul pestilor depinde de temperatura apei (mediului ambiant), un metabolism activ perfect poate fi oferit pentru mentinerea functiilor de viata.
Aceste tipuri de energie sunt dependente de temperatura mediului ambiant, de varsta, de sex si de activitatea pestilor.

Varietate de forme - Diversitate pentru fiecare situatie
Sa comparam hrana pentru pesti!
Puteti manca legume crude, fierte, supa sau gratinate. Fiecare dintre acestea pot fi foarte sanatoase in cazul in care sunt gatite corect.
Acest lucru este similar si la alimentatia pentru pesti,
Va oferim aceleasi ingrediente intr-o alta forma ce poate fi: sub forma de fulgi, de granule, de sticks-uri sau tablete.


Pentru hrana sub forma de fulgi, pestii consuma multa energie pentru fiecare fulg de hrana care are o greutate mica si alimente mai putine.
La hrana sub forma de sticks-uri situatia este ceva mai buna, dar si acestea contin de trei ori mai mult aer decat o hrana extrudata. Acest lucru este ilustrat in mod clar prin compararea greutatii la aceeasi dimensiune de ambalare.
Cu cat greutatea pe volum este mai mare cu atat hrana este mai consistenta si este mai bine.
Pe langa varianta de hrana, foarte importanta este dimensiunea.
Pentru pestii hraniti cu alimente cu granulatie prea mare, aceasta dimensiune cauzeaza in mod considerabil mai multe probleme decat o hrana cu o granulatie mai mica.
Va recomandam, prin urmare, sa selectati dimensiunea granulei corespunzatoare dimensiunii pestilor dvs. In cazul in care aveti indoieli, utilizati dimensiuni mai mici.
Pentru variantele de hrana scufundabila, au fost create doua versiuni: produse alimentare plutitoare (flotante) pentru primavara si vara si alimente scufundabile pentru anotimpurile toamna, iarna si pentru pestii sturioni care se hranesc tot timpul in zona inferioara.Informatii clare cu privire la dimensiunea pestilor pentru care a fost proiectata hrana le gasiti pe ambalajele produselor JBL ProPond.
Nu administrati hrana stil recompensa (ProPond Silkworms si ProPond Shrimp) pestilor mai mici de 35 de cm.

Alimentele cu Neo Index JBL ProPond

Hranirea cu JBL ProPond, singura gama de produse alimentare pentru pesti de iaz cu Neo Index, inseamna hranire sistematica.
Adaptate la metabolismul optim al pestilor, JBL ProPond ofera o gama larga, fie de aliment complet sau pentru combinare intre ele.
De aceea, gama Neo Index este impartita in patru domenii elementare descrise: hrana sezoniera; functie alimentara; alimentatie speciala si recompense.

HRANA SEZONIERA - INFLUENTA ANOTIMPURILOR

Chiar daca anotimpurile nu sunt aceleasi peste tot in jurul lumii, temperatura apei joaca un rol determinant pentru compozitia hranei pentru animale.

JBL ProPond All Seasons
Daca doriti, puteti utiliza, de asemenea, un aliment complet (JBL ProPond All Seasons), in acelasi mod cum multi soferi merg cu pneuri pentru toate anotimpurile in loc de anvelope de vara si de iarna.
Dar este mult mai bine sa selectati hrana special proiectata pentru temperatura apei in acea perioada.
O sa gasiti specificatii de temperatura pe partea dreapta fata a ambalajului.Hrana completa cu raportul corect proteina-grasime de 3:1 potrivit NEO Index care analizeaza: temperatura apei, activitate, dimensiunea si vârsta animalelor.
Cu un continut de grau, somon, creveti, spanac si spirulina pentru pesti koi puternici si sanatosi (10-25°C temperatura apei).
Dimensiunea granulatie S (3 mm), recomandata pentru pesti intre 15-35 cm.
Sticks-uri flotante cu o dimensiune de 3 mm.
Hrana este ambalata in pungi resigilabile, rezistente la aer-apa si la lumina pentru pastrarea calitatii optime.
NEO Index înseamna literal: dieta naturala optimizata energetic. 
Luand in considerarea anotimpurile, o medie recomandata ca raport proteina-grasimi este de 3:1.
Dar din moment ce nu doar sezonul are influente ci si temperatura apei, marimea si vârsta pestilor, precum si felul hranei joaca un rol important, indicele NEO a fost creat ca toate aceste proprietati sa ambalate într-un produs.

Componente analitice:
* proteine 24%, 
* grasimi 7%, 
* fibra bruta 4%
* cenusa bruta 8%
Compozitie: grau, somon, creveti, spanac si spirulina.
Vitamine, provitamine si alte substante la 1000 gr:
Vitamin A: 25.000 IU
Vitamin D3: 2000 IU
Vitamin E: 300 mg
Vitamin C (stable): 200 mg


Disponibilitate:
Continut: 1 litru = 0,18 kg.
Greutate: 254 gr.
Continut: 3 litri = 0,5 kg.
Greutate: 535 gr.
Continut: 6 litri = 1,1 kg.
Greutate: 1151 gr.
Continut: 12 litri = 2,2 kg.
Greutate: 2275 gr.
Continut: 24 litri = 4,3 kg.
Greutate: 4405 gr.
Continut: 32 litri = 5,8 kg.
Greutate: 5944 gr.


Hrana completa cu raportul corect proteina-grasime de 3:1 potrivit NEO Index care analizeaza: temperatura apei, activitate, dimensiunea si vârsta animalelor.
Cu un continut de grau, somon, creveti, spanac si spirulina pentru pesti koi puternici si sanatosi (10-25°C temperatura apei).
Dimensiunea granulatie M (14 mm), recomandata pentru pesti intre 35-55 cm.
Sticks-uri flotante cu o dimensiune de 14 mm.
Hrana este ambalata in pungi resigilabile, rezistente la aer-apa si la lumina pentru pastrarea calitatii optime.
NEO Index înseamna literal: dieta naturala optimizata energetic. 
Luand in considerarea anotimpurile, o medie recomandata ca raport proteina-grasimi este de 3:1.
Dar din moment ce nu doar sezonul are influente ci si temperatura apei, marimea si vârsta pestilor, precum si felul hranei joaca un rol important, indicele NEO a fost creat ca toate aceste proprietati sa ambalate într-un produs.

Componente analitice:
* proteine 24%, 
* grasimi 7%, 
* fibra bruta 4%
* cenusa bruta 8%
Compozitie: grau, somon, creveti, spanac si spirulina.
Vitamine, provitamine si alte substante la 1000 gr:
Vitamin A: 25.000 IU
Vitamin D3: 2000 IU
Vitamin E: 300 mg
Vitamin C (stable): 200 mg


Disponibilitate:
Continut: 3 litri = 0,5 kg.
Greutate: 535 gr.
Continut: 6 litri = 1,1 kg.
Greutate: 1151 gr.
Continut: 12 litri = 2,2 kg.
Greutate: 2275 gr.
Continut: 24 litri = 4,3 kg.
Greutate: 4405 gr.
Continut: 32 litri = 5,8 kg.
Greutate: 5944 gr.

JBL PROPOND SUMMERHrana completa cu raportul corect proteina-grasime de 4:1  potrivit NEO Index care analizeaza: temperatura apei, activitate, dimensiunea si vârsta animalelor.

Cu un continut de grâu, somon, soia, creveti, gammarus si spirulina pentru pesti koi puternici si sanatosi (20-30°C temperatura apei).
Dimensiunea granulatie S (3 mm), recomandata pentru pesti intre 15-35 cm.
Granule scufundabile cu o granulatie de 3 mm.
Hrana este ambalata in flacon de plastic resigilabil, rezistent la aer-apa si la lumina pentru pastrarea calitatii optime.
NEO Index înseamna literal: dieta naturala optimizata energetic. 
Luand in considerarea anotimpurile, vara se recomanda un raport proteina-grasimi de 4:1.
Dar din moment ce nu doar sezonul are influente ci si temperatura apei, marimea si vârsta pestilor, precum si felul hranei (de ex. hrana pentru crestere - ProPond Growth) joaca un rol important, indicele NEO a fost creat ca toate aceste proprietati sa fie ambalate într-un produs.
Componente analitice:
* proteine 28%, 
* grasimi 7%, 
* fibra bruta 3%
* cenusa bruta 8%
Compozitie: faina porumb, faina somon, faina soia, faina orez, faina de creveti, gammarus, germeni de grau, spanac, spirulina extract de drojdie, lizina, merionina.
Vitamine, provitamine si alte substante la 1000 gr:
Vitamin A: 25.000 IU
Vitamin D3: 2000 IU
Vitamin E: 300 mg
Vitamin C (stable): 200 mg.


Disponibilitate:
Continut: 1 litru = 0.34 kg.
Greutate: 414 gr.
Continut: 3 litri = 1.00 kg.
Greutate: 1035 gr.
Continut: 6 litri = 2.00 kg.
Greutate: 2051 gr.
Continut: 12 litri = 4.1 kg.
Greutate: 4175 gr.
Continut: 24 litri = 8.2 kg.
Greutate: 8305 gr.
Hrana completa cu raportul corect proteina-grasime de 4:1  potrivit NEO Index care analizeaza: temperatura apei, activitate, dimensiunea si vârsta animalelor.
Cu un continut de grâu, somon, soia, creveti, gammarus si spirulina pentru pesti koi puternici si sanatosi (20-30°C temperatura apei).
Dimensiunea granulatie M (6 mm), recomandata pentru pesti intre 35-55 cm.
Granule scufundabile cu o granulatie de 6 mm.
Hrana este ambalata in flacon de plastic resigilabil, rezistent la aer-apa si la lumina pentru pastrarea calitatii optime.
NEO Index înseamna literal: dieta naturala optimizata energetic. 
Luand in considerarea anotimpurile, vara se recomanda un raport proteina-grasimi de 4:1.
Dar din moment ce nu doar sezonul are influente ci si temperatura apei, marimea si vârsta pestilor, precum si felul hranei (de ex. hrana pentru crestere - ProPond Growth) joaca un rol important, indicele NEO a fost creat ca toate aceste proprietati sa fie ambalate într-un produs.
Componente analitice:
* proteine 28%, 
* grasimi 7%, 
* fibra bruta 3%
* cenusa bruta 8%
Compozitie: faina porumb, faina somon, faina soia, faina orez, faina de creveti, gammarus, germeni de grau, spanac, spirulina extract de drojdie, lizina, merionina.
Vitamine, provitamine si alte substante la 1000 gr:
Vitamin A: 25.000 IU
Vitamin D3: 2000 IU
Vitamin E: 300 mg
Vitamin C (stable): 200 mg


Disponibilitate:

Continut: 3 litri = 1.0 kg.
Greutate: 1035 gr.
Continut: 6 litri = 2.0 kg.
Greutate: 2051 gr.
Continut: 12 litri = 4.1 kg.
Greutate: 4175 gr.
Continut: 24 litri = 8.2 kg.
Greutate: 8305 gr.Hrana completa cu raportul corect proteina-grasime de 4:1 potrivit NEO Index care analizeaza: temperatura apei, activitate, dimensiunea si vârsta animalelor.
Cu un continut de grâu, somon, soia, creveti, gammarus si spirulina pentru pesti koi puternici si sanatosi (20-30°C temperatura apei).
Dimensiunea granulatie L (9 mm), recomandata pentru pesti intre 55-85 cm.
Granule scufundabile cu o granulatie de 9 mm.
Hrana este ambalata in pungi resigilabile, rezistente la aer-apa si la lumina pentru pastrarea calitatii optime.
NEO Index înseamna literal: dieta naturala optimizata energetic. 
Luand in considerarea anotimpurile, vara se recomanda un raport proteina-grasimi de 4:1.
Dar din moment ce nu doar sezonul are influente ci si temperatura apei, marimea si vârsta pestilor, precum si felul hranei joaca un rol important, indicele NEO a fost creat ca toate aceste proprietati sa ambalate într-un produs.
Componente analitice:
* proteine 28%, 
* grasimi 7%, 
* fibra bruta 3%
* cenusa bruta 8%
Compozitie: faina porumb, faina somon, faina soia, faina orez, faina de creveti, gammarus, germeni de grau, spanac, spirulina extract de drojdie, lizina, merionina.
Vitamine, provitamine si alte substante la 1000 gr:
Vitamin A: 25.000 IU
Vitamin D3: 2000 IU
Vitamin E: 300 mg
Vitamin C (stable): 200 mg


Disponibilitate:

Continut: 12 litri = 4,1 kg.
Greutate: 4175 gr.
Continut: 24 litri = 8.2 kg.
Greutate: 8305 gr.
Hrana completa cu raportul corect proteina-grasime de 3:1 potrivit NEO Index care analizeaza: temperatura apei, activitate, dimensiunea si vârsta animalelor.
Cu un continut de grâu, somon, ulei de peste si kril pentru pesti koi puternici si sanatosi (10-20°C temperatura apei).
Dimensiunea granulatie S (3 mm), recomandata pentru pesti intre 15-35 cm.
Granule scufundabile cu o granulatie de 3 mm.
Hrana este ambalata in pungi resigilabile, rezistente la aer-apa si la lumina pentru pastrarea calitatii optime.
NEO Index înseamna literal: dieta naturala optimizata energetic. 
Luand in considerarea anotimpurile, toamna se recomanda un raport proteina-grasimi de 3:1.
Dar din moment ce nu doar sezonul are influente ci si temperatura apei, marimea si vârsta pestilor, precum si felul hranei joaca un rol important, indicele NEO a fost creat ca toate aceste proprietati sa ambalate într-un produs.
Componente analitice:
* proteine 28%, 
* grasimi 10%, 
* fibra bruta 2%
* cenusa bruta 6%
Compozitie: faina de grâu, germeni grau, faina de somon, ulei de peste, faina de orez si faina de kril.
Vitamine, provitamine si alte substante la 1000 gr:
Vitamin A: 25.000 IU
Vitamin D3: 2000 IU
Vitamin E: 300 mg
Vitamin C (stable): 200 mg


Disponibilitate:

Continut: 3 litri = 1,50 kg.
Greutate: 1535 gr.
Continut: 6 litri = 3,00 kg.
Greutate: 3051 gr.
Continut: 12 litri = 6,00 kg.
Greutate: 6075 gr.
Hrana completa cu raportul corect proteina-grasime de 3:1 potrivit NEO Index care analizeaza: temperatura apei, activitate, dimensiunea si vârsta animalelor.
Cu un continut de grâu, somon, ulei de peste si kril pentru pesti koi puternici si sanatosi (10-20°C temperatura apei).
Dimensiunea granulatie M (6 mm), recomandata pentru pesti intre 35-55 cm.
Granule scufundabile cu o granulatie de 6 mm.
Hrana este ambalata in pungi resigilabile, rezistente la aer-apa si la lumina pentru pastrarea calitatii optime.
NEO Index înseamna literal: dieta naturala optimizata energetic. 
Luand in considerarea anotimpurile, toamna se recomanda un raport proteina-grasimi de 3:1.
Dar din moment ce nu doar sezonul are influente ci si temperatura apei, marimea si vârsta pestilor, precum si felul hranei joaca un rol important, indicele NEO a fost creat ca toate aceste proprietati sa ambalate într-un produs.
Componente analitice:
* proteine 28%, 
* grasimi 10%, 
* fibra bruta 2%
* cenusa bruta 6%
Compozitie: faina de grâu, germeni grau, faina de somon, ulei de peste, faina de orez si faina de kril.
Vitamine, provitamine si alte substante la 1000 gr:
Vitamin A: 25.000 IU
Vitamin D3: 2000 IU
Vitamin E: 300 mg
Vitamin C (stable): 200 mg


Disponibilitate:

Continut: 3 litri = 1,50 kg.
Greutate: 1535 gr.
Continut: 6 litri = 3,00 kg.
Greutate: 3051 gr.
Continut: 12 litri = 6,00 kg.
Greutate: 6075 gr. 

Hrana completa cu raportul corect proteina-grasime de 2:1 potrivit NEO Index, temperatura apei, activitate, dimensiunea si vârsta animalelor.
Cu un continut de grâu, somon, ulei de peste, creveti si porumb pentru pesti koi puternici si sanatosi (5-15°C temperatura apei).
Dimensiunea granulatie S (3 mm), recomandata pentru pesti intre 15-35 cm.
Granule scufundabile cu o granulatie de 3 mm.
Hrana este ambalata in flacon de plastic resigilabil, rezistent la aer-apa si la lumina pentru pastrarea calitatii optime.
NEO Index înseamna literal: dieta naturala optimizata energetic. 
Luand in considerarea anotimpurile, in sezonul rece (iarna) se recomanda un raport proteina-grasimi de 2:1, in timp ce in sezonul cald (vara) se recomanda un raport de proteina-grasimi de 4:1.
Dar din moment ce nu doar sezonul are influente ci si temperatura apei, marimea si vârsta pestilor, precum si felul hranei (de ex. hrana pentru crestere - ProPond Growth) joaca un rol important, indicele NEO a fost creat ca toate aceste proprietati sa fie ambalate într-un produs.
Componente analitice:
* proteine 18%, 
* grasimi 11%, 
* fibra bruta 2%
* cenusa bruta 6%
Compozitie: faina de grâu, germeni de grau, faina de orez, faina de somon, ulei de peste, faina de creveti, faina de porumb, guma guar.
Vitamine, provitamine si alte substante la 1000 gr:
Vitamin A: 25.000 IU
Vitamin D3: 2000 IU
Vitamin E: 300 mg
Vitamin C (stable): 200 mg


Disponibilitate:

Continut: 1 litru = 0,6 kg.
Greutate: 674 gr.
Continut: 3 litri = 1,8 kg.
Greutate: 1835 gr.


 

Hrana completa cu raportul corect proteina-grasime de 2:1 potrivit NEO Index, temperatura apei, activitate, dimensiunea si vârsta animalelor.
Cu un continut de grâu, somon, ulei de peste, creveti si porumb pentru pesti koi puternici si sanatosi (5-15°C temperatura apei).
Dimensiunea granulatie M (6 mm), recomandata pentru pesti intre 35-55 cm.
Granule scufundabile cu o granulatie de 6 mm.
Hrana este ambalata in pungi resigilabile, rezistente la aer-apa si la lumina pentru pastrarea calitatii optime.
NEO Index înseamna literal: dieta naturala optimizata energetic. 
Luand in considerarea anotimpurile, in sezonul rece (iarna) se recomanda un raport proteina-grasimi de 2:1, in timp ce in sezonul cald (vara) se recomanda un raport de proteina-grasimi de 4:1.
Dar din moment ce nu doar sezonul are influente ci si temperatura apei, marimea si vârsta pestilor, precum si felul hranei (de ex. hrana pentru crestere - ProPond Growth) joaca un rol important, indicele NEO a fost creat ca toate aceste proprietati sa fie ambalate într-un produs.
Componente analitice:
* proteine 18%, 
* grasimi 11%, 
* fibra bruta 2%
* cenusa bruta 6%
Compozitie: faina de grâu, germeni de grau, faina de orez, faina de somon, ulei de peste, faina de creveti, faina de porumb, guma guar.
Vitamine, provitamine si alte substante la 1000 gr:
Vitamin A: 25.000 IU
Vitamin D3: 2000 IU
Vitamin E: 300 mg
Vitamin C (stable): 200 mg

Disponibilitate:

Continut: 3 litri = 1,8 kg.
Greutate: 1835 gr.
Continut: 6 litri = 3,6 kg.
Greutate: 3651 gr.


 

Hrana completa cu raportul corect proteina-grasime de 2:1 potrivit NEO Index, temperatura apei, activitate, dimensiunea si vârsta animalelor.
Cu un continut de grâu, somon, ulei de peste, creveti si porumb pentru pesti koi puternici si sanatosi (5-15°C temperatura apei).
Dimensiunea granulatie L (9 mm), recomandata pentru pesti intre 55-85 cm.
Granule scufundabile cu o granulatie de 9 mm.
Hrana este ambalata in pungi resigilabile, rezistente la aer-apa si la lumina pentru pastrarea calitatii optime.
NEO Index înseamna literal: dieta naturala optimizata energetic. 
Luand in considerarea anotimpurile, in sezonul rece (iarna) se recomanda un raport proteina-grasimi de 2:1, in timp ce in sezonul cald (vara) se recomanda un raport de proteina-grasimi de 4:1.
Dar din moment ce nu doar sezonul are influente ci si temperatura apei, marimea si vârsta pestilor, precum si felul hranei (de ex. hrana pentru crestere - ProPond Growth) joaca un rol important, indicele NEO a fost creat ca toate aceste proprietati sa fie ambalate într-un produs.
Componente analitice:
* proteine 18%, 
* grasimi 11%, 
* fibra bruta 2%
* cenusa bruta 6%
Compozitie: faina de grâu, germeni de grau, faina de orez, faina de somon, ulei de peste, faina de creveti, faina de porumb, guma guar.
Vitamine, provitamine si alte substante la 1000 gr:
Vitamin A: 25.000 IU
Vitamin D3: 2000 IU
Vitamin E: 300 mg
Vitamin C (stable): 200 mg.

Disponibilitate:

Continut: 6 litri = 3,6 kg.
Greutate: 3651 gr. 

Hrana completa cu raportul corect proteina-grasime de 3:1 potrivit NEO Index care analizeaza: temperatura apei, activitate, dimensiunea si vârsta animalelor.
Cu un continut de grâu, somon, soia, creveti, spanac si spirulina pentru pesti koi puternici si sanatosi (10-20°C temperatura apei).
Dimensiunea granulatie S (3 mm), recomandata pentru pesti intre 15-35 cm.
Granule scufundabile cu o granulatie de 3 mm.
Hrana este ambalata in pungi resigilabile, rezistente la aer-apa si la lumina pentru pastrarea calitatii optime.
NEO Index înseamna literal: dieta naturala optimizata energetic. 
Luand in considerarea anotimpurile, primavara se recomanda un raport proteina-grasimi de 3:1.
Dar din moment ce nu doar sezonul are influente ci si temperatura apei, marimea si vârsta pestilor, precum si felul hranei (de ex. hrana pentru crestere - ProPond Growth) joaca un rol important, indicele NEO a fost creat ca toate aceste proprietati sa fie ambalate într-un produs.
Componente analitice:
* proteine 25%, 
* grasimi 8%, 
* fibra bruta 3%
* cenusa bruta 8%
Compozitie: faina de porumb, faina de somon, faina de soia, faina de orez, germeni de grau, spanac, spirulina, extract de drojdir, minerale, lizina, metionina.
Vitamine, provitamine si alte substante la 1000 gr:
Vitamin A: 25.000 IU
Vitamin D3: 2000 IU
Vitamin E: 300 mg
Vitamin C (stable): 200 mg

Disponibilitate:

Continut: 3 litri = 1,1 kg.
Greutate: 1135 gr.
Continut: 6 litri = 2,1 kg.
Greutate: 2151 gr.
Continut: 12 litri = 4,2 kg.
Greutate: 4275 gr.
Continut: 24 litri = 8,4 kg.
Greutate: 8505 gr.


 

Hrana completa cu raportul corect proteina-grasime de 3:1 potrivit NEO Index care analizeaza: temperatura apei, activitate, dimensiunea si vârsta animalelor.
Cu un continut de grâu, somon, soia, creveti, spanac si spirulina pentru pesti koi puternici si sanatosi (10-20°C temperatura apei).
Dimensiunea granulatie M (6 mm), recomandata pentru pesti intre 35-55 cm.
Granule scufundabile cu o granulatie de 6 mm.
Hrana este ambalata in pungi resigilabile, rezistente la aer-apa si la lumina pentru pastrarea calitatii optime.
NEO Index înseamna literal: dieta naturala optimizata energetic. 
Luand in considerarea anotimpurile, primavara se recomanda un raport proteina-grasimi de 3:1.
Dar din moment ce nu doar sezonul are influente ci si temperatura apei, marimea si vârsta pestilor, precum si felul hranei (de ex. hrana pentru crestere - ProPond Growth) joaca un rol important, indicele NEO a fost creat ca toate aceste proprietati sa fie ambalate într-un produs.
Componente analitice:
* proteine 25%, 
* grasimi 8%, 
* fibra bruta 3%
* cenusa bruta 8%
Compozitie: faina de porumb, faina de somon, faina de soia, faina de orez, germeni de grau, spanac, spirulina, extract de drojdir, minerale, lizina, metionina.
Vitamine, provitamine si alte substante la 1000 gr:
Vitamin A: 25.000 IU
Vitamin D3: 2000 IU
Vitamin E: 300 mg
Vitamin C (stable): 200 mg

Disponibilitate:

Continut: 3 litri = 1,1 kg.
Greutate: 1135 gr.
Continut: 6 litri = 2,1 kg.
Greutate: 2151 gr.
Continut: 12 litri = 4,2 kg.
Greutate: 4275 gr.
Continut: 24 litri = 8,4 kg.
Greutate: 8505 gr. 

Hrana completa sub forma de sticks-uri flotante pentru carasi mici cu raportul corect proteina-grasime de 3:1 potrivit NEO Index care analizeaza: temperatura apei, activitate, dimensiunea si vârsta animalelor.
Cu un continut de grau, somon, creveti si spanac pentru carasi puternici si sanatosi (10-30°C temperatura apei).
Dimensiunea granulatie S (8 mm), recomandata pentru pesti intre 5-15 cm.
Sticks-uri flotante cu o dimensiune de de 8 mm.
Hrana este ambalata in pungi resigilabile, rezistente la aer-apa si la lumina pentru pastrarea calitatii optime.
NEO Index înseamna literal: dieta naturala optimizata energetic. 
Luand in considerarea anotimpurile, o medie recomandata ca raport proteina-grasimi este de 3:1.
Dar din moment ce nu doar sezonul are influente ci si temperatura apei, marimea si vârsta pestilor, precum si felul hranei joaca un rol important, indicele NEO a fost creat ca toate aceste proprietati sa ambalate într-un produs.
Componente analitice:
* proteine 20%, 
* grasimi 6%, 
* fibra bruta 3%
* cenusa bruta 9%
Compozitie: faina de porumb, faina de grau, faina de soia, somon, faina de orez, creveti si spanac.
Vitamine, provitamine si alte substante la 1000 gr:
Vitamin A: 25.000 IU
Vitamin D3: 2000 IU
Vitamin E: 300 mg
Vitamin C (stable): 200 mg
Continut: 3 litri = 0,4 kg.
Greutate: 435 gr.

Disponibilitate:

Continut: 3 litri = 0,4 kg.
Greutate: 435 gr.
Continut: 6 litri = 0,8 kg.
Greutate: 851 gr.
Continut: 12 litri = 1,7 kg.
Greutate: 1775 gr.


 

Hrana completa sub forma de sticks-uri flotante pentru carasi mari cu raportul corect proteina-grasime de 3:1 potrivit NEO Index care analizeaza: temperatura apei, activitate, dimensiunea si vârsta animalelor.
Cu un continut de grau, somon, creveti si spanac pentru carasi puternici si sanatosi (10-30°C temperatura apei).
Dimensiunea granulatie M (14 mm), recomandata pentru pesti intre 15-35 cm.
Sticks-uri flotante cu o dimensiune de 14 mm.
Hrana este ambalata in pungi resigilabile, rezistente la aer-apa si la lumina pentru pastrarea calitatii optime.
NEO Index înseamna literal: dieta naturala optimizata energetic. 
Luand in considerarea anotimpurile, o medie recomandata ca raport proteina-grasimi este de 3:1.
Dar din moment ce nu doar sezonul are influente ci si temperatura apei, marimea si vârsta pestilor, precum si felul hranei joaca un rol important, indicele NEO a fost creat ca toate aceste proprietati sa ambalate într-un produs.
Componente analitice:
* proteine 20%, 
* grasimi 6%, 
* fibra bruta 3%
* cenusa bruta 9%
Compozitie: faina de porumb, faina de grau, faina de soia, somon, faina de orez, creveti si spanac.
Vitamine, provitamine si alte substante la 1000 gr:
Vitamin A: 25.000 IU
Vitamin D3: 2000 IU
Vitamin E: 300 mg
Vitamin C (stable): 200 mg

Disponibilitate:

Continut: 3 litri = 0,4 kg.
Greutate: 435 gr.
Continut: 6 litri = 0,8 kg.
Greutate: 851 gr.
Continut: 12 litri = 1,7 kg.
Greutate: 1775 gr. 

Hrana completa cu raportul corect proteina-grasime de 3:1 potrivit NEO Index care analizeaza: temperatura apei, activitate, dimensiunea si vârsta animalelor.
Cu un continut de grau, gammarus, somon, creveti si alge marine pentru pesti koi puternici si sanatosi (10-30°C temperatura apei).
Dimensiunea fulgilor M (5-20 mm), recomandata pentru pesti intre 10-35 cm.
Fulgi flotanti cu dimensiuni intre 5-20 mm.
Hrana este ambalata in flacon de plastic resigilabil, rezistente la aer-apa si la lumina pentru pastrarea calitatii optime.
NEO Index înseamna literal: dieta naturala optimizata energetic. 
Luand in considerarea anotimpurile, o medie recomandata ca raport proteina-grasimi este de 3:1.
Dar din moment ce nu doar sezonul are influente ci si temperatura apei, marimea si vârsta pestilor, precum si felul hranei joaca un rol important, indicele NEO a fost creat ca toate aceste proprietati sa ambalate într-un produs.
Componente analitice:
* proteine 12%, 
* grasimi 4%, 
* fibra bruta 1%
* cenusa bruta 2%
Compozitie: faina de porumba, faina de grau, gluten de grau, faina de orez, extract de drojdie, gammarus, somon, creveti, si alge marine.
Vitamine, provitamine si alte substante la 1000 gr:
Vitamin A: 12.500 IU
Vitamin D3: 2000 IU
Vitamin E: 300 mg
Vitamin C (stable): 200 mg

Disponibilitate:

Continut: 1 litru = 0,13 kg.
Greutate: 204 gr.
Continut: 5,5 litri = 0,72 kg.
Greutate: 920 gr
 

Hrana completa cu raportul corect proteina-grasime de 3:1 potrivit NEO Index care analizeaza: temperatura apei, activitate, dimensiunea si vârsta animalelor.
Cu un continut de grau, gammarus, somon, creveti si alge marine pentru pesti de iaz puternici si sanatosi (10-30°C temperatura apei).
Dimensiunea hranei M (5-20 mm), recomandata pentru pesti intre 10-35 cm.
Hrana mixta formata din sticks-uri plutitoare si fulgi flotanti cu dimensiuni intre 5-20 mm.
Hrana este ambalata in flacon de plastic resigilabil, rezistente la aer-apa si la lumina pentru pastrarea calitatii optime.
NEO Index înseamna literal: dieta naturala optimizata energetic. 
Luand in considerarea anotimpurile, o medie recomandata ca raport proteina-grasimi este de 3:1.
Dar din moment ce nu doar sezonul are influente ci si temperatura apei, marimea si vârsta pestilor, precum si felul hranei joaca un rol important, indicele NEO a fost creat ca toate aceste proprietati sa ambalate într-un produs.
Componente analitice:
* proteine 23%, 
* grasimi 7%, 
* fibra bruta 4%
* cenusa bruta 11%
Compozitie: faina de porumb, faina de grau, gammarus, somon, gluten de grau, faina de orez, extract de drojdie, faina de soia, creveti si alge marine.
Vitamine, provitamine si alte substante la 1000 gr:
Vitamin A: 12.500 IU
Vitamin D3: 2000 IU
Vitamin E: 300 mg
Vitamin C (stable): 200 mg

Disponibilitate:

Continut: 1 litru = 0,13 kg.
Greutate: 204 gr.
Continut: 5,5 litri = 0,72 kg.
Greutate: 920 gr.
 

Hrana completa cu raportul corect proteina-grasime de 3:1 potrivit NEO Index care analizeaza: temperatura apei, activitate, dimensiunea si vârsta animalelor.
Cu un continut de somon, creveti, calamari, spirulina si gammarus pentru sturioni puternici si sanatosi (10-25°C temperatura apei).
Dimensiunea granulatie S (3 mm), recomandata pentru pesti intre 10-30 cm.
Hrana granulata scufundabila cu dimensiunea de 3 mm.
Hrana este ambalata in flacon de plastic resigilabil, rezistent la aer-apa si la lumina pentru pastrarea calitatii optime.
NEO Index înseamna literal: dieta naturala optimizata energetic. 
Luand in considerarea anotimpurile, o medie recomandata ca raport proteina-grasimi este de 3:1.
Dar din moment ce nu doar sezonul are influente ci si temperatura apei, marimea si vârsta pestilor, precum si felul hranei joaca un rol important, indicele NEO a fost creat ca toate aceste proprietati sa ambalate într-un produs.
Componente analitice:
* proteine 40%, 
* grasimi 12%, 
* fibra bruta 2%
* cenusa bruta 8%
Compozitie: germeni de grau, faina de grau, somon, creveti, calamari, gluten de grau, faina de orez, spirulina si gammarus.
Vitamine, provitamine si alte substante la 1000 gr:
Vitamin A: 25.000 IU
Vitamin D3: 2000 IU
Vitamin E: 300 mg
Vitamin C (stable): 200 mg

Disponibilitate:

Continut: 1 litru = 0,50 kg.
Greutate: 574 gr.
Continut: 3 litri = 1,50 kg.
Greutate: 1535 gr.
Continut: 6 litri = 3,00 kg.
Greutate: 3051 gr.
Continut: 12 litri = 6,00 kg.
Greutate: 6075 gr.


 

Hrana completa cu raportul corect proteina-grasime de 3:1 potrivit NEO Index care analizeaza: temperatura apei, activitate, dimensiunea si vârsta animalelor.
Cu un continut de somon, creveti, calamari, spirulina si gammarus pentru sturioni puternici si sanatosi (10-25°C temperatura apei).
Dimensiunea granulatie M (6 mm), recomandata pentru pesti intre 30-60 cm.
Hrana granaulata scufundabila cu dimensiunea de 6 mm.
Hrana este ambalata in pungi resigilabile, rezistent la aer-apa si la lumina pentru pastrarea calitatii optime.
NEO Index înseamna literal: dieta naturala optimizata energetic. 
Luand in considerarea anotimpurile, o medie recomandata ca raport proteina-grasimi este de 3:1.
Dar din moment ce nu doar sezonul are influente ci si temperatura apei, marimea si vârsta pestilor, precum si felul hranei joaca un rol important, indicele NEO a fost creat ca toate aceste proprietati sa ambalate într-un produs.
Componente analitice:
* proteine 40%, 
* grasimi 12%, 
* fibra bruta 2%
* cenusa bruta 8%
Compozitie: germeni de grau, faina de grau, somon, creveti, calamari, gluten de grau, faina de orez, spirulina si gammarus.
Vitamine, provitamine si alte substante la 1000 gr:
Vitamin A: 25.000 IU
Vitamin D3: 2000 IU
Vitamin E: 300 mg
Vitamin C (stable): 200 mg

Disponibilitate:

Continut: 6 litri = 3,00 kg.
Greutate: 3051 gr.
Continut: 12 litri = 6,00 kg.
Greutate: 6075 gr. 

Hrana completa cu raportul corect proteina-grasime de 3:1 potrivit NEO Index care analizeaza: temperatura apei, activitate, dimensiunea si vârsta animalelor.
Cu un continut de somon, creveti, calamari, spirulina si gammarus pentru sturioni puternici si sanatosi (10-25°C temperatura apei).
Dimensiunea granulatie L (9 mm), recomandata pentru pesti intre 60-90 cm.
Hrana granulata scufundabila cu dimensiunea de 9 mm.
Hrana este ambalata in pungi resigilabile, rezistent la aer-apa si la lumina pentru pastrarea calitatii optime.
NEO Index înseamna literal: dieta naturala optimizata energetic. 
Luand in considerarea anotimpurile, o medie recomandata ca raport proteina-grasimi este de 3:1.
Dar din moment ce nu doar sezonul are influente ci si temperatura apei, marimea si vârsta pestilor, precum si felul hranei joaca un rol important, indicele NEO a fost creat ca toate aceste proprietati sa ambalate într-un produs.
Componente analitice:
* proteine 40%, 
* grasimi 12%, 
* fibra bruta 2%
* cenusa bruta 8%
Compozitie: germeni de grau, faina de grau, somon, creveti, calamari, gluten de grau, faina de orez, spirulina si gammarus.
Vitamine, provitamine si alte substante la 1000 gr:
Vitamin A: 25.000 IU
Vitamin D3: 2000 IU
Vitamin E: 300 mg
Vitamin C (stable): 200 mg

Disponibilitate:

Continut: 6 litri = 3,00 kg.
Greutate: 3051 gr.
Continut: 12 litri = 6,00 kg.
Greutate: 6075 gr.


JBL PROPOND GROWTH


 


Hrana de crestere pentru pesti koi foarte mici cu raportul corect proteina-grasime de 6:1 potrivit NEO Index care analizeaza: temperatura apei, activitate, dimensiunea si vârsta animalelor.
Cu un continut de somon, creveti, spirulina si ulei de peste pentru o crestere optima (15-25°C temperatura apei).
Dimensiunea granulatie XS (1,5 mm), recomandata pentru pesti intre 5-15 cm.
Hrana granulata flotanta cu dimensiunea 1,5 mm.
Hrana este ambalata in pungi resigilabile, rezistente la aer-apa si la lumina pentru pastrarea calitatii optime.
NEO Index înseamna literal: dieta naturala optimizata energetic. 
Luand in considerarea anotimpurile, o medie recomandata ca raport proteina-grasimi este de 5:1.
Dar din moment ce nu doar sezonul are influente ci si temperatura apei, marimea si vârsta pestilor, precum si felul hranei joaca un rol important, indicele NEO a fost creat ca toate aceste proprietati sa ambalate într-un produs.
Componente analitice:
* proteine 52%, 
* grasimi 9%, 
* fibra bruta 2%
* cenusa bruta 10%
Compozitie: faina de porumb, somon, faina de soia, faina de grau, gluten de grau, creveti, spirulinacalamri, extract de drojdie, alge, lizina, metionina si ulei de peste.
Vitamine, provitamine si alte substante la 1000 gr:
Vitamin A: 25.000 IU
Vitamin D3: 2000 IU
Vitamin E: 300 mg
Vitamin C (stable): 200 mg

Disponibilitate:

Continut: 3 litri = 1,3 kg.
Greutate: 1335 gr.


 

Hrana de crestere pentru pesti koi mici cu raportul corect proteina-grasime de 5:1 potrivit NEO Index care analizeaza: temperatura apei, activitate, dimensiunea si vârsta animalelor.
Cu un continut de somon, creveti, spirulina si ulei de peste pentru o crestere optima (15-25°C temperatura apei).
Dimensiunea granulatie S (3 mm), recomandata pentru pesti intre 15-35 cm.
Hrana granulata flotanta cu dimensiunea 3 mm.
Hrana este ambalata in pungi resigilabile, rezistente la aer-apa si la lumina pentru pastrarea calitatii optime.
NEO Index înseamna literal: dieta naturala optimizata energetic. 
Luand in considerarea anotimpurile, o medie recomandata ca raport proteina-grasimi este de 5:1.
Dar din moment ce nu doar sezonul are influente ci si temperatura apei, marimea si vârsta pestilor, precum si felul hranei joaca un rol important, indicele NEO a fost creat ca toate aceste proprietati sa ambalate într-un produs.
Componente analitice:
* proteine 46%, 
* grasimi 10%, 
* fibra bruta 2%
* cenusa bruta 10%
Compozitie: faina de porumb, somon, faina de soia, faina de grau, gluten de grau, creveti, spirulinacalamri, extract de drojdie, alge, lizina, metionina si ulei de peste.Vitamine, provitamine si alte substante la 1000 gr:
Vitamin A: 25.000 IU
Vitamin D3: 2000 IU
Vitamin E: 300 mg
Vitamin C (stable): 200 mg

Disponibilitate:

Continut: 3 litri = 1,3 kg.
Greutate: 1335 gr.
Continut: 6 litri = 2,5 kg.
Greutate: 2551 gr.
Continut: 12 litri = 5,0 kg.
Greutate: 5075 gr.


 

Hrana de crestere pentru pesti koi medii cu raportul corect proteina-grasime de 5:1 potrivit NEO Index care analizeaza: temperatura apei, activitate, dimensiunea si vârsta animalelor.
Cu un continut de somon, creveti, spirulina si ulei de peste pentru o crestere optima (15-25°C temperatura apei).
Dimensiunea granulatie M (6 mm), recomandata pentru pesti intre 35-55 cm.
Hrana granulata flotanta cu dimensiunea 6 mm.
Hrana este ambalata in pungi resigilabile, rezistente la aer-apa si la lumina pentru pastrarea calitatii optime.
NEO Index înseamna literal: dieta naturala optimizata energetic. 
Luand in considerarea anotimpurile, o medie recomandata ca raport proteina-grasimi este de 5:1.
Dar din moment ce nu doar sezonul are influente ci si temperatura apei, marimea si vârsta pestilor, precum si felul hranei joaca un rol important, indicele NEO a fost creat ca toate aceste proprietati sa ambalate într-un produs.
Componente analitice:
* proteine 46%, 
* grasimi 10%, 
* fibra bruta 2%
* cenusa bruta 10%
Compozitie: faina de porumb, somon, faina de soia, faina de grau, gluten de grau, creveti, spirulinacalamri, extract de drojdie, alge, lizina, metionina si ulei de peste.Vitamine, provitamine si alte substante la 1000 gr:
Vitamin A: 25.000 IU
Vitamin D3: 2000 IU
Vitamin E: 300 mg
Vitamin C (stable): 200 mg

Disponibilitate:

Continut: 6 litri = 2,5 kg.
Greutate: 2551 gr.
Continut: 12 litri = 5,0 kg.
Greutate: 5075 gr.


 

Hrana de crestere pentru pesti koi mari cu raportul corect proteina-grasime de 5:1 potrivit NEO Index care analizeaza: temperatura apei, activitate, dimensiunea si vârsta animalelor.
Cu un continut de somon, creveti, spirulina si ulei de peste pentru o crestere optima (15-25°C temperatura apei).
Dimensiunea granulatie L (9 mm), recomandata pentru pesti intre 55-85 cm.
Hrana granulata flotanta cu dimensiunea 9 mm.
Hrana este ambalata in pungi resigilabile, rezistente la aer-apa si la lumina pentru pastrarea calitatii optime.
NEO Index înseamna literal: dieta naturala optimizata energetic. 
Luand in considerarea anotimpurile, o medie recomandata ca raport proteina-grasimi este de 5:1.
Dar din moment ce nu doar sezonul are influente ci si temperatura apei, marimea si vârsta pestilor, precum si felul hranei joaca un rol important, indicele NEO a fost creat ca toate aceste proprietati sa ambalate într-un produs.
Componente analitice:
* proteine 46%, 
* grasimi 10%, 
* fibra bruta 2%
* cenusa bruta 10%
Compozitie: faina de porumb, somon, faina de soia, faina de grau, gluten de grau, creveti, spirulinacalamri, extract de drojdie, alge, lizina, metionina si ulei de peste.Vitamine, provitamine si alte substante la 1000 gr:
Vitamin A: 25.000 IU
Vitamin D3: 2000 IU
Vitamin E: 300 mg
Vitamin C (stable): 200 mg

Disponibilitate:

Continut: 6 litri = 2,5 kg.
Greutate: 2551 gr.
Continut: 12 litri = 5,0 kg.
Greutate: 5075 gr.Hrana pesti iaz, JBL ProPond Color Small


  
Hrana pentru culoarea pestilor koi mici cu raportul corect proteina-grasime de 4:1 potrivit NEO Index care analizeaza: temperatura apei, activitate, dimensiunea si vârsta animalelor.
Cu un continut de somon, creveti, soia si astaxantina pentru o colorare perfecta (15-25°C temperatura apei).
Dimensiunea granulatie S (3 mm), recomandata pentru pesti intre 15-35 cm.
Hrana granulata flotanta cu dimensiunea 3 mm.
Hrana este ambalata in pungi resigilabile, rezistente la aer-apa si la lumina pentru pastrarea calitatii optime.
NEO Index înseamna literal: dieta naturala optimizata energetic. 
Luand in considerarea anotimpurile, o medie recomandata ca raport proteina-grasimi este de 4:1.
Dar din moment ce nu doar sezonul are influente ci si temperatura apei, marimea si vârsta pestilor, precum si felul hranei joaca un rol important, indicele NEO a fost creat ca toate aceste proprietati sa ambalate într-un produs.
Componente analitice:
* proteine 36%, 
* grasimi 9%, 
* fibra bruta 3%
* cenusa bruta 9%
Compozitie: somon, faina de orez, faina de soia, faina de grau, creveti, faina de porumb, gluten de grau, extract de mere, extract de drojdie, lizina, metionina si astaxantina.
Vitamine, provitamine si alte substante la 1000 gr:
Vitamin A: 25.000 IU
Vitamin D3: 2000 IU
Vitamin E: 300 mg
Vitamin C (stable): 200 mg

Disponibilitate:

Continut: 3 litri = 1,3 kg.
Greutate: 1335 gr.
Continut: 6 litri = 2,5 kg.
Greutate: 2551 gr.
Continut: 12 litri = 5,0 kg.
Greutate: 5075 gr.

Hrana pesti iaz, JBL ProPond Color Medium


Hrana pentru culoarea pestilor koi medii cu raportul corect proteina-grasime de 4:1 potrivit NEO Index care analizeaza: temperatura apei, activitate, dimensiunea si vârsta animalelor.
Cu un continut de somon, creveti, soia si astaxantina pentru o colorare perfecta (15-25°C temperatura apei).
Dimensiunea granulatie M (6 mm), recomandata pentru pesti intre 35-55 cm.
Hrana granulata flotanta cu dimensiunea 6 mm.
Hrana este ambalata in pungi resigilabile, rezistente la aer-apa si la lumina pentru pastrarea calitatii optime.
NEO Index înseamna literal: dieta naturala optimizata energetic. 
Luand in considerarea anotimpurile, o medie recomandata ca raport proteina-grasimi este de 4:1.
Dar din moment ce nu doar sezonul are influente ci si temperatura apei, marimea si vârsta pestilor, precum si felul hranei joaca un rol important, indicele NEO a fost creat ca toate aceste proprietati sa ambalate într-un produs.
Componente analitice:
* proteine 36%, 
* grasimi 9%, 
* fibra bruta 3%
* cenusa bruta 9%
Compozitie: somon, faina de orez, faina de soia, faina de grau, creveti, faina de porumb, gluten de grau, extract de mere, extract de drojdie, lizina, metionina si astaxantina.
Vitamine, provitamine si alte substante la 1000 gr:
Vitamin A: 25.000 IU
Vitamin D3: 2000 IU
Vitamin E: 300 mg
Vitamin C (stable): 200 mg

Disponibilitate:

Continut: 3 litri = 1,3 kg.
Greutate: 1335 gr.
Continut: 6 litri = 2,5 kg.
Greutate: 2551 gr.
Continut: 12 litri = 5,0 kg.
Greutate: 5075 gr.

Hrana pesti iaz, JBL ProPond Color LargeHrana pentru culoarea pestilor koi medii cu raportul corect proteina-grasime de 4:1 potrivit NEO Index care analizeaza: temperatura apei, activitate, dimensiunea si vârsta animalelor.
Cu un continut de somon, creveti, soia si astaxantina pentru o colorare perfecta (15-25°C temperatura apei).
Dimensiunea granulatie L (9 mm), recomandata pentru pesti intre 55-85 cm.
Hrana granulata flotanta cu dimensiunea 9 mm.
Hrana este ambalata in pungi resigilabile, rezistente la aer-apa si la lumina pentru pastrarea calitatii optime.
NEO Index înseamna literal: dieta naturala optimizata energetic. 
Luand in considerarea anotimpurile, o medie recomandata ca raport proteina-grasimi este de 4:1.
Dar din moment ce nu doar sezonul are influente ci si temperatura apei, marimea si vârsta pestilor, precum si felul hranei joaca un rol important, indicele NEO a fost creat ca toate aceste proprietati sa ambalate într-un produs.
Componente analitice:
* proteine 36%, 
* grasimi 9%, 
* fibra bruta 3%
* cenusa bruta 9%
Compozitie: somon, faina de orez, faina de soia, faina de grau, creveti, faina de porumb, gluten de grau, extract de mere, extract de drojdie, lizina, metionina si astaxantina.
Vitamine, provitamine si alte substante la 1000 gr:
Vitamin A: 25.000 IU
Vitamin D3: 2000 IU
Vitamin E: 300 mg
Vitamin C (stable): 200 mg

Disponibilitate:

Continut: 6 litri = 2,5 kg.
Greutate: 2551 gr.
Continut: 12 litri = 5,0 kg.
Greutate: 5075 gr.
Hrana pesti iaz, JBL ProPond Fitness Small


 

Hrana pentru pesti koi mici activi cu raportul corect proteina-grasime de 5:1 potrivit NEO Index care analizeaza: temperatura apei, activitate, dimensiunea si vârsta animalelor.
Cu un continut de somon, spirulina si probiotice beta-glucan pentru o dieta perfecta (15-25°C temperatura apei).
Dimensiunea granulatie S (3 mm), recomandata pentru pesti intre 15-35 cm.
Hrana tablete flotante cu dimensiunea 3 mm.
Hrana este ambalata in flacon din plastic resigilabil, rezistent la aer-apa si la lumina pentru pastrarea calitatii optime.
NEO Index înseamna literal: dieta naturala optimizata energetic. 
Luand in considerarea anotimpurile, o medie recomandata ca raport proteina-grasimi este de 5:1.
Dar din moment ce nu doar sezonul are influente ci si temperatura apei, marimea si vârsta pestilor, precum si felul hranei joaca un rol important, indicele NEO a fost creat ca toate aceste proprietati sa ambalate într-un produs.
Componente analitice:
* proteine 38%, 
* grasimi 8%, 
* fibra bruta 3%
* cenusa bruta 9%
Compozitie: faina de grau, somon, germeni de grau, kril, faina de orez, faina de soia, spanac, spirulina, ulei de peste, minerale, lizina, metionina si probiotice beta-glucan.
Vitamine, provitamine si alte substante la 1000 gr:
Vitamin A: 25.000 IU
Vitamin D3: 2000 IU
Vitamin E: 300 mg
Vitamin C (stable): 200 mg

Disponibilitate:

Continut: 1 litru = 0,42 kg.
Greutate: 494 gr.
Continut: 3 litri = 1,3 kg.
Greutate: 1335 gr.
Continut: 6 litri = 2,5 kg.
Greutate: 2551 gr.
Continut: 12 litri = 5,0 kg.
Greutate: 5075 gr.

Hrana pentru pesti koi medii activi cu raportul corect proteina-grasime de 5:1 potrivit NEO Index care analizeaza: temperatura apei, activitate, dimensiunea si vârsta animalelor.
Cu un continut de somon, spirulina si probiotice beta-glucan pentru o dieta perfecta (15-25°C temperatura apei).
Dimensiunea granulatie M (6 mm), recomandata pentru pesti intre 35-55 cm.
Hrana tablete flotante cu dimensiunea 6 mm.
Hrana este ambalata in pungi resigilabile, rezistente la aer-apa si la lumina pentru pastrarea calitatii optime.
NEO Index înseamna literal: dieta naturala optimizata energetic. 
Luand in considerarea anotimpurile, o medie recomandata ca raport proteina-grasimi este de 5:1.
Dar din moment ce nu doar sezonul are influente ci si temperatura apei, marimea si vârsta pestilor, precum si felul hranei joaca un rol important, indicele NEO a fost creat ca toate aceste proprietati sa ambalate într-un produs.
Componente analitice:
* proteine 38%, 
* grasimi 8%, 
* fibra bruta 3%
* cenusa bruta 9%
Compozitie: faina de grau, somon, germeni de grau, kril, faina de orez, faina de soia, spanac, spirulina, ulei de peste, minerale, lizina, metionina si probiotice beta-glucan.
Vitamine, provitamine si alte substante la 1000 gr:
Vitamin A: 25.000 IU
Vitamin D3: 2000 IU
Vitamin E: 300 mg
Vitamin C (stable): 200 mg


Disponibilitate:

Continut: 3 litri = 1,3 kg.

Greutate: 1335 gr.
Continut: 6 litri = 2,5 kg.

Greutate: 2551 gr.
Continut: 12 litri = 5,0 kg.

Greutate: 5075 gr.

Hrana pentru pesti koi mari activi cu raportul corect proteina-grasime de 5:1 potrivit NEO Index care analizeaza: temperatura apei, activitate, dimensiunea si vârsta animalelor.
Cu un continut de somon, spirulina si probiotice beta-glucan pentru o dieta perfecta (15-25°C temperatura apei).
Dimensiunea granulatie L (9 mm), recomandata pentru pesti intre 55-85 cm.
Hrana tablete flotante cu dimensiunea 9 mm.
Hrana este ambalata in pungi resigilabile, rezistente la aer-apa si la lumina pentru pastrarea calitatii optime.
NEO Index înseamna literal: dieta naturala optimizata energetic. 
Luand in considerarea anotimpurile, o medie recomandata ca raport proteina-grasimi este de 5:1.
Dar din moment ce nu doar sezonul are influente ci si temperatura apei, marimea si vârsta pestilor, precum si felul hranei joaca un rol important, indicele NEO a fost creat ca toate aceste proprietati sa ambalate într-un produs.
Componente analitice:
* proteine 38%, 
* grasimi 8%, 
* fibra bruta 3%
* cenusa bruta 9%
Compozitie: faina de grau, somon, germeni de grau, kril, faina de orez, faina de soia, spanac, spirulina, ulei de peste, minerale, lizina, metionina si probiotice beta-glucan.
Vitamine, provitamine si alte substante la 1000 gr:
Vitamin A: 25.000 IU
Vitamin D3: 2000 IU
Vitamin E: 300 mg
Vitamin C (stable): 200 mg


Disponibilitate:

Continut: 6 litri = 2,5 kg.

Greutate: 2551 gr.
Continut: 12 litri = 5,0 kg.
Greutate: 5075 gr.


JBL PROPOND SILKWORMS

Hrana pesti iaz, JBL ProPond Silkworms Medium


Hrana cu viermi de matase pentru pesti koi cu raportul corect proteina-grasime de 5:1 potrivit NEO Index care analizeaza: temperatura apei, activitate, dimensiunea si vârsta animalelor.
Cu un continut de viermi de matase, somon, gammarus, spirulina si alge marine pentru o dieta echilibrta (15-25°C temperatura apei).
Dimensiunea granulatie M (15 mm), recomandata pentru pesti intre 35-55 cm.
Hrana extrudata flotante cu dimensiunea 15 mm.
Hrana este ambalata in pungi resigilabile, rezistente la aer-apa si la lumina pentru pastrarea calitatii optime.
NEO Index înseamna literal: dieta naturala optimizata energetic. 
Luand in considerarea anotimpurile, o medie recomandata ca raport proteina-grasimi este de 5:1.
Dar din moment ce nu doar sezonul are influente ci si temperatura apei, marimea si vârsta pestilor, precum si felul hranei joaca un rol important, indicele NEO a fost creat ca toate aceste proprietati sa ambalate într-un produs.
Componente analitice:
* proteine 44%, 
* grasimi 9%, 
* fibra bruta 2%
* cenusa bruta 10%
Compozitie: viermi de matase, somon, gammarus, spirulina, germeni de grau, faina de porumb, kril, faina de soia, faina orez, gluten de grau, extract de drojdie, minerale si alge marine.
Vitamine, provitamine si alte substante la 1000 gr:
Vitamin A: 25.000 IU
Vitamin D3: 2000 IU
Vitamin E: 300 mg
Vitamin C (stable): 200 mg

Disponibilitate:

Continut: 3 litri = 1,0 kg.
Greutate: 1035 gr.
Hrana cu creveti pentru pesti koi cu raportul corect proteina-grasime de 4:1 potrivit NEO Index care analizeaza: temperatura apei, activitate, dimensiunea si vârsta animalelor.
Cu un continut de creveti, somon, germeni de grau, krill si spirulina pentru o dieta echilibrta (15-25°C temperatura apei).
Dimensiunea granulatie M (15 mm), recomandata pentru pesti intre 35-55 cm.
Hrana extrudata flotante cu dimensiunea 15 mm.
Hrana este ambalata in pungi resigilabile, rezistente la aer-apa si la lumina pentru pastrarea calitatii optime.
NEO Index înseamna literal: dieta naturala optimizata energetic. 
Luand in considerarea anotimpurile, o medie recomandata ca raport proteina-grasimi este de 5:1.
Dar din moment ce nu doar sezonul are influente ci si temperatura apei, marimea si vârsta pestilor, precum si felul hranei joaca un rol important, indicele NEO a fost creat ca toate aceste proprietati sa ambalate într-un produs.
Componente analitice:
* proteine 44%, 
* grasimi 9%, 
* fibra bruta 2%
* cenusa bruta 10%
Compozitie: creveti, somon, germeni de grau, faina de porumb, krill, gammarus, faina de soia, faina de orez, gluten de grau, extract de drojdie, alge marine, minerale si spirulina.
Vitamine, provitamine si alte substante la 1000 gr:
Vitamin A: 25.000 IU
Vitamin D3: 2000 IU
Vitamin E: 300 mg
Vitamin C (stable): 200 mg

Disponibilitate:

Continut: 3 litri = 1,0 kg.
Greutate: 1035 gr.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu