miercuri, 27 decembrie 2017

Perfect Dedicated Server - servicii de gazduire


Perfect Dedicated Server


Perfect Dedicated Server este o companie care ofera servicii de gazduire, in  domeniul   IT. 

Puteti  arunca  o  privire   pe  site-ul  lor: https://perfectdedicatedserver.com/

Computerele specializate   se   afla   intr-unul   din   cele   mai performante si sigure  centre de date din Bucuresti. 

Ce este un centru de date ? 
Este o cladire special amenajata pentru servere unde sunt asigurate mai multe facilitati cum ar fi: racire, energie permanenta (in cazul unei caderi de curent energia este asigurata de generatoarele diesel), internet de viteza mare de la multipli distribuitori, rezistenta la cutremure etc.

Perfect  Dedicated Server va  ofera  servere  virtuale  (VPS )  care functioneaza intr-un mediu cloud specializat.

Care sunt beneficiile mediului cloud?   
Avantajele sunt numeroase: load-balancing, high availability clusters care sunt grupuri de computere ce suportă aplicatiile serverului care pot fi utilizate în mod fiabil, cu un minim de timp de intrerupere. Acestea funcționeaza utiliaazand software de inalta disponibilitate pentru a valorifica computerele redundante din grupuri care ofera servicii continue atunci cand componentele sistemului eaueaza. Fara clustering, daca un server care executa o anumita aplicatie se blocheaza, aplicatia va fi indisponibila pana cand serverul prabusit nu este fixat. Gruparea HA remediaza aceasta situatie prin detectarea defectiunilor hardware / software si repornirea imediata a aplicatiei pe un alt sistem fara a necesita interventie administrativa, proces cunoscut sub numele de failover si multe altele.

Echipa tehnica Perfect Dedicated Server este compusa din oameni specializati, cu experienta in acest domeniu care sunt disponibili sa va ajute oricand 24/7/365 cu orice problema. Perfect Dedicated Server foloseste doar servere enterprise, reusind sa obtina o viteza de procesare foarte mare si un uptime de 99,9%.

Perfect Dedicated Server ofera servicii de gazduire pe servere dedicate  https://perfectdedicatedserver.com/dedicated-server-2/ si pe servere virtuale private (VPS) https://perfectdedicatedserver.com/virtual-servers/ la preturi minime.


Perfect Dedicated Server - Be Perfect! -- https://perfectdedicatedserver.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu